Home / De Chocolatiers

De Chocolatiers

Jeroen Kikkerthandmatig-bonbons-maken-11
Jeroen werkt al bijna 25 jaar met veel liefde en passie als Chocolatier en Patissier.
Na jaren bij verschillende ambachtelijke bedrijven te hebben gewerkt, stroomde het ondernemersbloed door de aderen. In 2006 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en heeft hij zijn eigen bedrijf Chocolade & Zo opgezet. Na 10 jaar Chocolade & Zo, werd het tijd voor een volgende stap. Samen met zijn vrouw Agnes werd in september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem overgenomen. Een nieuwe uitdaging om samen met 13 personeelsleden 2 mooie ambachtelijke zaken te runnen.

janita2

 

Janita de Groot-Beekhof
Ook al heeft Janita geen opleiding gevolgd, chocolade maken kan ze als de beste.
Vanaf 2006 is Janita aan het werk in de wereld van chocolade. Het vak wordt geleerd in de praktijk. Janita is het bewijs dat je het vak als chocolatier ook in de praktijk kan leren. Uiteraard moet je er wel gevoel en veel creativiteit voor hebben natuurlijk.
“De passie om met chocolade te werken is zo gaaf! Je kunt al je creativiteit er in kwijt.” Aldus Janita!

 

Kyra Kwantes
Vanaf 2023 is Kyra aan het werk bij Bonbon Atelier A3. Een echte vakvrouw!!!
Met volle overgave worden wekelijks kilo’s bonbons en truffels op een ambachtelijke wijze door Kyra gemaakt.
Door haar jaren ervaring in de exclusieve horeca keuken, geeft Kyra net iets extra’s finesse aan de chocolade.

 

Gonnemiek Visschergonnemiek
Gonnemiek komt in 2015 ons chocolade team versterken. Op onze verdieping in Hattem verwerkt Gonnemiek vele kilo’s vloeibare chocolade tot heerlijke producten. Gonnemiek is ook echt onze chocoladeletter specialist, duizenden chocoladeletters gaan door haar vingers.  Het mooie aan het vak? “Met onze heerlijke producten maken wij altijd mensen blij!”

 

 

Elise Pruis
Sinds 2023 weer terug van weg geweest. Na vele jaren als chocolatier gewerkt in de weekenden ging Elise aan de slag in de ambachtelijke houtbewerking (hier heeft zij een prachtige studie voor gevolgd). Maar op één of andere manier bleef de chocolade toch erg aantrekken. In 2023 verwelkomden wij haar weer terug in ons team