Home / Over Bonbon Atelier A3

Over Bonbon Atelier A3

 

a3chocoladeatelier-032Bonbon Atelier A3

Bonbon Atelier A3 is een enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier en patissier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor Chocolade, IJs en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen en de mensen kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden van deze prachtige producten!

Wij leveren een groot assortiment aan luxe chocolade producten aan (banket)bakkers, exclusieve restaurants-hotels en delicatessen winkels en produceren wij naast vele standaard producten ook maatwerk waaronder relatiegeschenken en speciale opdrachten.

Maar ook voor particulieren staat onze deur open om een kijkje te nemen in de wereld van chocolade en patisserie. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve grondstoffen.
Voor het afhalen van bonbons, truffels en vele andere chocolade producten kunt u terecht in onze chocolaterie/winkel in Hattem.

Vanaf mei 2021 maken wij ook heerlijk ambachtelijk schepijs. Dagelijks maken wij ons ijs vers (max 8 smaken) op een unieke wijze voor de ogen van de klant. Is een smaak op, dan kunnen wij binnen 10 minuten weer een nieuwe smaak aan u laten proeven.

Dus laat u verleiden in de wereld die CHOCOLADE en IJS heet! U bent van harte welkom,

Jeroen & Agnes Kikkert